AVEȚI NEVOIE DE INFORMAȚII SUPLIMENTARE?

CONTACT

Primele activitati industriale desfasurate dateaza din 1977, organizarea fiind sub denumirea de IUM Rogojelu. Misiunea uzinei nou infiintate era sa asigure mentenanta utilajelor utilizate in exploatarea carbunelui (lignit) de suprafata din Bazinul Minier Rovinari. Locatia aleasa era ideala pentru scopul initial, fiind situata in imediata apropiere a Termocentralei Rovinari si a Exploatarilor Miniere Rovinari, Rosia si Pinoasa.

Uzitmet Industry este continuatoare vechii firme mentionate, cu o activitate ce adepasit cu mult sfera initiala, pentru care a fost infiintata. In prezent doar circa 30% din productie este destinata sectorului minier, restul productiei adresandu-se clientilor interni si externi din domenii diverse: constructii de masini, metalurgie, constructii civile etc. Produsele executate s-au adresat si se adreseaza clientilor din Austria, Africa de Sud, Bulgaria, Franta, Germania, Suedia etc.

Uzitmet are specialişti (muncitori, maiştri şi ingineri)  şi experienţa  necesară  pentru a executa lucrări complexe la un nivel calitativ corespunztor, în conformitate cu normele europene.

Putem executa proiecte complexe, oferind un mediu de lucru la cele mai înalte standarde, un nivel managerial experimentat şi profesionist şi nenumărate oportunităţi de a forma, dezvolta şi a pune în practică componente în cadrul celor mai exigente solicitări.

Uzitmet se straduieste permanent să creeze cele mai noi tehnologii care să ofere soluţii de ultimă oră adaptate nevoilor clienţilor.

S.C. UZITMET INDUSTRY S.R.L.  este specializată în executia de construcţii metalice mecano-sudate, având implementat si certificat Sistemul de Management Integrat: Calitate conform ISO 9001,  Mediu conform SR EN ISO 14001 şi Sănătate şi Securitate conform SR OHSAS 18001; astfel asigurând calitatea produselor şi serviciilor oferite şi automat o îmbunatăţire a imaginii companiei pe pieţele internă şi externă.